Щракни тук, за да разгледаш целия сайт на radioTS
Светлозар Тодоров

Радио TS се излъчва от територията на Габрово.
Освен в интернет радиото се излъчва и за два часа и в кабелната мрежа на БТК в Габрово:

10:00 - 11:00 ч. и 14:00 - 15:00 ч. всеки делничен ден. Това позволява програмата на TS да обхваща максимално широка аудитория.

Тихомир Църов

Наши слушатели са работещите хора с висок, среден и нисък доход, младежите и пенсионерите. Много малко са фирмите, които не ползват в работата си интернет, а двата доставчика Глобалком и Веда, с които имаме склmючени договори за безплатно разпространение на радиото, позволяват да достигнем до значителна като численост аудитория. От друга страна хората, които слушат радиото чрез кабелната мрежа на БТК са над 5 000 души.

Програмата на интернет радио TS е лека за възприемане. Застъпена е музикалната част, а в посочените два часа, когато медията се разпространява и за кабелните абонати на БТК има актуални новини, много спорт и преглед на атрактивните събития намерили място на страниците на печата. Рекламодателите на Радио TS имат възможност да се популяризират не само чрез аудио клипове в глобалната мрежа. На интернет страницата ни има отделено място за всеки от партньорите на радиото. Там могат да се поставят рекламни карета, да се публикуват обяви и всякакъв вид съобщения /съобразени с българското законодателство разбира се/. Цените, които Българско интернет Радио ТИ ЕС предлага на рекламодателите ще изненадат приятно всеки бъдещ партньор, който е запознат със спецификата на медийния пазар.