Радио-водещата Анна-Мария: Юношите на Янтра окапаха на тренировка с мен
Последно обновяване
17 Май 2013 в 15:21 ч.


Заглавно изображение на новината

Футболистите от юношеския тим на Янтра окапали по време на тренировка с радио-водещата Анна-Мария. "Очевидно на тях не им беше никак лесно, а на мен ми се стори, че упражненията не са чак толкова трудни", сподели тя в предаването Спортен хоризонт по радио ТИ ЕС. Анна-Мария проведе интервю с професионалния инстурктор по ЗУМБА Стефка Колева. Доста хора биха се изненадали, че младежи, които поддържат всекидневно форма, не могат да тренират наравно с момиче от Националната априловска гимназия, но Стефка Колева е свидетел на такива ситуации всеки ден. По време на предаването тя поясни, че представителките на нежния пол са по-издържливи, защото упражненията, които практикуват са с по-голям интензитет. Това обяснява, защо мъже, които помпат мускули, вдигайки десетки килограми, изпитват трудности да се справят с гиричките на жените. 

30% спорт и 70% правилно хранене е рецептата за красиво тяло. За да бъде обаче то изваяно като от скулптур е необходимо да се практикуват и танците като вид спорт. Зумба е точно това, по думите на Стефка Колева. 

Предаването Спортен хоризонт е част от проекта "Да станем независими журналисти, истината ни прави свободни".

"Този проект се реализира с финансовата подкрепа на програма "Младежта в действие", администрарана в България от Национален център Младежки европейски програми и инициативи". Съдържанието на настоящия документ не отразява позицията на ЕВропейската общност, програма "Младежта в действие" или НЦЕМПИ"     

 


Щракни тук, за да коментираш новината