Шоуто на котките опровергава твърдението, че габровци са скръндзи
Последно обновяване
11 Май 2014 в 22:04 ч.


Заглавно изображение на новината

Тринадесетият щастлив Карнавал-ревю на котки ще се проведе на 17 май в спортна зала "Орловец" в Габрово. От 10:00 часа до 11:00 часа е настаняването на звездите и техните стопани по местата им, а в 11:30 часа ще е официалното откриване.

Това съобщава www.bastet-bg.org.

Тази година Карнавалът-ревю на котки ще продължи да опровергава всеобщото схващане, че Габрово е територия на "стиснати" хора. Спестовността не е нещо характерно за една от най-атрактивните прояви, случващи се в столицата на хумора  и сатирата. Вместо да пестят и вземат, организаторите даряват. Стопаните на котките-участници в шоуто ще получат фланелка с щампа на габровска котка и надпис "Къде ми е опашката"? Всеки участник ще получи и чаша, декорирана с техниката "декупаж".

"Това е единственото шоу на територията на ЕС, в което участват котки и не само не се плаща, но и получаваш подаръци", споделят организаторите.

Изборите за европейски парламент са ги стимулирали да включат европейските политики в шоуто на котките в Габрово.

Хоризонталните политики на ЕС ще бъдат спазени с признаването на различните. По този повод в котешкия карнавал в Габрово ще се появят котараци, облечени в женски костюми. Провокативна кулминацията обаче е момиче маскирано като котка, водено на каишка. Пред публиката ще се появят човек и котка, маскирани по един и същ начин.

Записването за участие в Карнавала-ревю на котки продължава на www.bastet-bg.org, както и на телефони - 0878 86 77 45, 066 80 33 30.

Бодигард от София пристига за охраната на Карнавала тази година. Столичанката Дидка от породата чихуа хуа и Христо Коев, "страшен" пекинез - ще гарантират реда и спокойното протичане на шоуто. Охрана на охраната е Росица Бакърджиева, главен организатор на шоуто, с помощник Диана Павлова от София. Розмари Казасова е Царицата Котка.

 

Щракни тук, за да коментираш новината