В предаването Културен хоризонт музикантът Светльо - от Радо Шишарката до Сигнал
Последно обновяване
06 Февруари 2013 в 15:12 ч.


Заглавно изображение на новината

Второто предаване от проекта "Да станем независими журналисти, истината ни прави свободни" ще бъде излъчено от 20 часа в петък 8 февруари по интернет радио TS. Виктория, Дурян и Мехмед представят групата Chain Less Band в интервю с музиканта Светльо. По време на разговора водещата Вики признава, че би искала да се занимава с музика, но в никакъв случай не желае да е фолк-певица. Опитният тартор на Chain Less Band, обаче не пропуска да я вкара в реалността и споменава, че доста от чалгаджийките също не са мислели, че някога ще пропеят за Митко Пайнера. Вторият водещ Дурян стига до извода, че е достатъчно да си пусне мустак, за да пропее като Митко Калайджиев.

Във втората част от предаването "Културен хоризонт" екипът водещи - Милица, Марта и Албена представят на слушателите председателят на дружеството на габровските художници и успяват да измъкнат важна новина от него. Тя ще стане известна по време на самото предаване в петък.

 

"Този проект се реализира с финансовата подкрепа на програма "Младежта в действие", администрарана в България от Национален център Младежки европейски програми и инициативи". Съдържанието на настоящия документ не отразява позицията на ЕВропейската общност, програма "Младежта в действие" или НЦЕМПИ"     

 

 


Щракни тук, за да коментираш новината