Качете маса не само хранене и тренировки, но и с добавки
Последно обновяване
18 Януари 2014 в : ч.


Заглавно изображение на обявата

Можете да качите маса и само с хранене и тренировки,но ако искате да използвате максимално потенциала си, трябват и добавки. Тук най-добрите от тях са подредени но номера според приоритета им. Много ефективни за качване на маса. Е, ако парите не са проблем може да вземете всичките. Повече информация - www.facebook.com .

N:1 Сурватачен протеин: Този млечен протеин с високо нито на анимокиселини с разклонена верига (BCAAs) e най-важния суплимент за синтеза на протеин-усвоява се бурза навлиза в мускулите и веднага почва синтеза на нови влакна.За това винаги се препоръчва прием на сурватачен протеин след тренировка..

N:2 Козеинов протеин: Другия млечен протеин-козеинат, се нарежда веднага след суроватачния. Заради доста по бавното си усвояване той винаги е свирил втора цигулка, но това го прави идеален за преди лягане , тъй като предотвратява катаболизма по време на съня. Осван , че засища по-малко което го прави отличен между храненията, за парите си той дори има леко предимство пред сурватачния протеин-взет след тренировка,козеинат стимулира синтеза синтеза на протеин почти като него. Дори според много експерти когато след тренировка се вземат заедно, растежат е по-добър, отколкото когато се вземат отделно.

N:3 Креатин: Той се състои от 3 аминокиселини: аргинин, глицин и метионин. Доказано е , че с приема му се качва 5 и повече кг. и силата рязко се увеличава. Но креатина действа и по-много други начини: увеличава нивото на бързодостъпната експлозивна енергия в мусколите с колкото повече от нея разполагате, толкова повече повторения ще направи.Той превлича водата в клетките, разтяга стените им и в дългосрочен план това доълнително увеличава разтежа.Наскоро се доказа и че увеличава нивото на инсулина фактор за растежа на мусколите. Може да го приемате всякакви форми: монохидрат,малат, алфа-кетаглуран или креатин етил естер.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ПРЕДИМНО КРЕАТИН-ЕТИЛ ЕСТЕР!

N:4 Аминокиселини: с разклонена верига (BCAAs) : Под този термин се крие аминокиселините леуцин, изолеуцин и валин-задължителни за изграждането на мускулите.От тях леуцинат е най-важен, тъй като стимулира растежа и сам , но е най-добре да се приемат заедно-тогава ефектът е много по-добър. Когато избирате продукт, търсете такъв, в който съотношението на леуцина спрямо изолеуцина в валина е 2:1 т.е. в доза от 5 г.(BCAAs) 2.5г трябва да са леуцин.

N:5 Стимуланти на азотния оксид: Те разширяват кръвоносните съдове-така до мускулите стигат повече кръв с хранителни вещества,кислород и т.н. Това дава повече енергия,подобрява напомпването и възстановяването след тренировка. Самите стимуланти не доставят азотен оксид-прави го аминокиселината аргинин,която в тялото лесно се преработва в АО. Но в стимулантите (или поне такива трябва да търсите) има и цитрулин , пигногенол и женшен , който подобряват свойството на аргинина да образува АО. винаги когато можете вземайте всяка доза отделно от храната и заедно с нея и 500-1000 мг витамин С - той поддържа нивото на азотния оксид по- дълго време.